ЗА НАС

Благослав Йочев

БЛАГОСЛАВ ЙОЧЕВ

Учил съм икономика в “University of Economics and Business” във Виена, икономическа социология в УНСС и съм магистър по Макроикономика. Завършил съм и Международния банков институт, програма „Банки и финанси”. Имам над 10 години опит в банковата и финансовата сфера в управление на продукти, финансов анализ и оценка на риска, оздравителни процедури за малки, средни и големи предприятия, due-diligence. Занимавал съм се и с управление на проекти и финансов мениджмънт в неправителствения сектор.

Убеден съм, че малкият и среден бизнес в България имат огромен потенциал за развитие и чрез GrowBeyond искам да подпомогна и да бъда част от този процес. Познавам много хора, които развиват собствен бизнес и знам колко трудности срещат. Да работя с тях, да им помагам да осъзнаят собствените си възможности и ресурси, да ги насърчавам да развиват потенциала на своята дейност е изключително вдъхновяващо за мен.

Деница Илчева

ДЕНИЦА ИЛЧЕВА

Магистър по финанси и специалист по фирмено управление от УНСС. Имам 12 годишен управленски опит в банковата сфера в областта на риск мениджмънта, статистически анализи, управление на проекти и стратегическо планиране, внедряване на ИТ системи, маркетинг и продажби. Развивам частна практика като трудов и организационен психолог и психотерапевт и съм управител на Фондация “Потока”.

Натрупах много опит в корпоративна среда и за себе си осъзнах, че всеки един фирмен успех не се дължи на бюрократични процедури и мащабни финансови инвестиции, а на човешкия плам и вдъхновение, на личната мотивация на отделния човек, работещ за реализиране на този успех. Истински се възхищавам на хората, които избират да поемат по пътя на частния бизнес, защото от личен опит знам, че този път не е лек, но може да бъде изключително удовлетворяващ.

Защо да изберете нас?

Имаме опит, който искаме да споделим.
Умеем да обсъждаме сложни бизнес казуси на разбираем език.
Вярваме в индивидуалния подход и не предлагаме универсални съвети.

GrowBeoynd.bg